Думи - като нежна музика в нощта.
Думи - разказващи за любовта.
Китара нежна, струните са две...
И нежна песен тя в нощта поде.
А как омагьосващи са думите.
Горещи и страстни са сега.
"Обичай ме! Обичам те!" нашепват струните.
Не спират да звънят в нощта.
Думи - превръщащи в пепел струните.
И песен, изгаряща в огън две тела.
И някак неусетно във времето...
китарата остава, но не и любовта.
© Алексиана Всички права запазени
Опитай с други изразни средства. Просто съвет! Твое право е да го примеш или не. Поздрави!