Jul 16, 2009, 12:34 AM

Нежни думи ли е...? 

  Poetry » Love
1399 0 1

Думи - като нежна музика в нощта.

Думи - разказващи за любовта.

Китара нежна, струните са две...

И нежна песен тя в нощта поде.


А как омагьосващи са думите.

Горещи и страстни са сега.

"Обичай ме! Обичам те!" нашепват струните.

Не спират да звънят в нощта.


Думи - превръщащи в пепел струните.

И песен, изгаряща в огън две тела.

И някак неусетно във времето...

китарата остава, но не и любовта.

© Алексиана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Като от лексикон е този стих. Върнах се в 8-ми клас. Как съм плакала тогава! Пък и колко песни сме изпяли за любовта и китарите!
    Опитай с други изразни средства. Просто съвет! Твое право е да го примеш или не. Поздрави!
Random works
: ??:??