20.02.2010 г., 12:52 ч.

Нежни стъкла 

  Поезия » Бели стихове
700 0 0

По стъклата

рисувам със пръсти

твоето име

Запотени победили

те имат

нежен огън

топла жар

топъл спомен

Нежно име

Стъклото мъгливо

те помни

То те носи

Носи моите пръсти

И огъня

И умората

Носи бяг

Носи вик

Носи устрем

Топла нощ

Носи докосване

Топъл дъх

Твоят дъх

Слят с моя

Нежни ръце

Нежни очи

Нежни тела

Нежни

стъкла

приели

нощта

приели

двама ни

Пазят двама ни

Нежна завеса...

1.02.2010.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??