8.07.2007 г., 11:38 ч.

Нежно 

  Поезия
779 0 7

Нежно

Нежно, истинско,
изпълващо, обогатяващо...
Потапяш ме във себе си.
Целуваш устните ми,
галиш гърдите ми.
Красиво, плавно,
невъзможно, непонятно...
Навлизаш във сърцето ми.
Осебваш мислите ми,
господар си на душата ми.
Бяло, всепоглъщащо,
изпепеляващо, докосващо...
Потапям се в очите ти.
Прочитам мислите ти
и мечтите ти.
Завинаги, потресаващо,
изискващо и неочаквано...
Навлизаш в мен,
а аз във теб.
Докосваме сърцата и мечтите си.
И просто се обичаме...


Кремена Кънчева Кънчева 19год.
24.04.07г

© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??