10.07.2011 г., 23:28 ч.

~&~* Нежно пощипване... 

  Поезия » Любовна
740 0 1

Слънце!

Цвете и...

Дъждовно море

Клони!

Чаша и...

Птиче перце

 

Пейка в ласка!

Цъфнал храст и...

Любовно небе

 

 

Нежно пощипвам те!

 

~&~* НЕЖНО ПОЩИПВАНЕ...

03 юли 2011 г

{ длани Л~Е }

 

 

ЕЙ, ХЕЕЙ!!!

 

Целуваш ме в облаци бели...

Рисуваш ме с ръце Светове,

след което стоим занемели

И виждаме Времето спряло ~

Ненакъсани дни... Векове

 

Ей, хеей!!!

 

Пиеш жадно росата

От устните свои,,

говорещи нежно за мен...

 

И твоето дишащо в птичи смях Лято

приспива тъгата ми~

Обикнала страстно

Душата ти...

Всъщност~

ОБИКНАЛА ТЕБ!!!

ЕЙ, ХЕЕЙ!!!

 

Нектар от кайсия си~*

 

Посято в почва неземна Лале...

 

Душата Дъга~ Феникс птица е

И ражда се всеки път

след прегърнала Чужда тъга

и Сърце нечие - самичко останало

на Вселенския път

под проливния дъжд...

 

Ей, хеей~*

 

ВЛЮБЕН СЪМ!!!

И не мога да спя...

 

Защото погубен съм!!!

ТЪЙ ДАЛЕЧЕ

От тебе стоя...

 

ЕЙ, ХЕЕЙ!!!

Стих разпилян~*

 

По дума намирам от тебе

До всеки цвят и всеки ручей...

На всеки бряг

И в леса старовековен

Всеки лист

Изписан е с Чувства

ОТ ТЕБ~*

 

Ей, хеей~*

 

Облечена в пищна снага

Душата ти днес

ОТНОВО пак е

Желано КРАСИВА!!!

Умирам ли

Или всъщност сега заживях...

 

Сърцето уж спира ми,

А лудо препуска към тебе -

Задъхано...

 

Искащо!

 

Викащо!

 

Слънчево!

 

Крещящо от сладост, че...

ПАК ТЕ ВИДЯХ!

 

Че пак Тебе отново във Времето срещнах те~*

Ни за миг не забравил

За това... как само ти

Тез неща тъй изкусно умееш ги~*

 

ДА ПРЕВРЪЩАШ ТЪГАТА В ЛЮБОВ!

 

ДА ИЗМИВАШ ДУШИТЕ

ОТ СПОМЕНИ Давещи

И да прегръщаш със думи...

 

Целуваш със слово -

Сбирано от небесните кошери

На вълшебните Ангели...

Пазено специално за теб~*

 

ЕЙ, ХЕЕЙ!!!

Аз нежно пощипвам те

И напомням ти,

Че днес вече Лято е...

И ЧЕ ТЪЙ ЖАДЕН СЪМ!!!

 

НАПИЙ МЕ!!!

Нектар мой!

От Слънцето морен съм,

а ти си Дъждовно море.

в тебе водата

ТЪЙ СЛАДКА Е,

Че спирам със заповед Времето

И сбирам го цялото в мен...

 

Ненакъсани мигове- векове.

 

Тебе за себе си скривам те.

Където и да стъпиш веч...

Тоо, нали вече Времето в мене е

ТИ ЩЕ СИ В МЕН!

 

МОЯ СИ!

Нектар от кайсия!

 

Душа в пищно тяло -

Полюшваща се нежна вълна

От Чувства вълшебни...

Измиващи мъката страници,

Не с думи,

А с длани топли и верни~*

 

 

~&~* НЕЖНО ПОЩИПВАНЕ...

 

Не послесловие...

 

Поливам цветето в Теб

И знам, че след съвсем мъничко време

в Душата твоя

ЦЯЛА ГРАДИНА ЩЕ Е!!!

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:95914517fc

 

 

 

 

 

 

 

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??