28.06.2006 г., 19:56 ч.

НЕЖНОСТ 

  Поезия
776 0 3
Утрото настъпва в дните ни,
и миг прекрасен се стопява на очите ти
водопад от рози разлива се по дланите
вятър от мечти бушува в мислите..
Неустоимо гладки са ръцете ти
с нежноста къшмирена
попиват по страните ми..
с вкус на ягоди омайва ме дъхът ти
и ято пеперуди припва из душата ми..
На върха на устните ми
стаила се въздишката
нежен стон на пролетни цветя..
Страста в косите ми почива си
и ето ме...
готова с теб ведно да полетя..

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??