Jun 28, 2006, 7:56 PM

НЕЖНОСТ 

  Poetry
777 0 3
Утрото настъпва в дните ни,
и миг прекрасен се стопява на очите ти
водопад от рози разлива се по дланите
вятър от мечти бушува в мислите..
Неустоимо гладки са ръцете ти
с нежноста къшмирена
попиват по страните ми..
с вкус на ягоди омайва ме дъхът ти
и ято пеперуди припва из душата ми..
На върха на устните ми
стаила се въздишката
нежен стон на пролетни цветя..
Страста в косите ми почива си
и ето ме...
готова с теб ведно да полетя..

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??