20.02.2018 г., 15:02 ч.

Нежност 

  Поезия » Друга
302 3 4

Милваш ме с нежни длани,
докосваш ме с устни,
за любовта ми разказваш,
как за нея рисуваш.

Когато нощта засвири...
и белите звезди ги подредиш,
аз ще бъда вятъра,
с който да летиш!

Целуваш ме, с тези диви устни...
градиш бъдеще с мен. 
Знаеш как тихичко пристъпвам,
за да не будя утрото в теб!

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??