31.08.2012 г., 12:14 ч.

Нежност 

  Поезия » Любовна
640 0 0

Жал ми е за тебе -

разбери

никога не си измисляй нежност,

просто посегни и я вземи,

тя ще трепне стреснато и плахо,

разлюляна в лунни небеса,

в тихата омая на морето,

свита на кълбо в тишината,

къпеща се в лунната пътека,

и ще тръгне по света...

сътворен от твоята душа,

ще стои и дълго ще те чака,

както никой досега,

за да пламне светлина,

жаждаща и тръпнеща в надежда

за онези нови чудеса,

сътворили цялата ти нежност.

© Златка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??