6.03.2008 г., 11:24 ч.

Нежност 

  Поезия » Любовна
667 0 5
 

Никога преди не съм те искал.

Никога преди не съм те и жадувал,

но в мене винаги съм имал, стискал -

една мечта, непрестанно съм бленувал.

 

Толкова красива си и нежна,

като малка капеща сълза.

Пленяваш ме със страст метежна,

истина ли е с теб да съм сега.

 

Та ти си ангел, от небето слязъл

при един, блуждаещ за любов,

който пътя си с надежда е белязал -

за мечтата, викащ я с неистов зов.

 

Мога само да те назова

с единственото име - нежност.

С поглед топъл да те съблека,

да те целувам до полуда, с копнежност.

© Валентин Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??