3.09.2007 г., 9:24 ч.

Нежност 

  Поезия
681 0 12
Представи си пух от топола.
В този пух да потънеш изцяло.
И перо на гугутка в полет
да се плъзне по твоето тяло.

Представи си въздишка на вятър
по гърба ти да мине небрежно.
Пеперуда да кацне в косата ти...
Нося в мен точно толкова нежност.

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??