18.01.2009 г., 9:19 ч.

Нека 

  Поезия » Гражданска
430 0 0
Нека

Да си сърбаме попарите,
щом така сме си постлали
и да си ядем шамарите,
щом навред сме се осрали!

Да си плащаме овчарите,
щом стада сме останАли
и да блеем из кошарите,
щом тогава сме мълчали!

Да жабуркаме гаргарите,
щом Вода сме не познали
и меним си господарите,
като в клетки папагали!

17. 01. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??