Jan 18, 2009, 9:19 AM

Нека 

  Poetry » Civilian
425 0 0
Нека

Да си сърбаме попарите,
щом така сме си постлали
и да си ядем шамарите,
щом навред сме се осрали!

Да си плащаме овчарите,
щом стада сме останАли
и да блеем из кошарите,
щом тогава сме мълчали!

Да жабуркаме гаргарите,
щом Вода сме не познали
и меним си господарите,
като в клетки папагали!

17. 01. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??