3.11.2015 г., 22:47 ч.

Нека 

  Поезия » Любовна
304 0 3

И когато пак ме засипеш с въпроси
и когато пак чуя стъпките боси,
ще се чудя – ще има защо,
обичам ли те или си спомен с прекършено крило?

Искам отново да те погледна
в очите тъй стоманено сини,
искам да те видя за последно
с устни греховни, душата ми изпили...

02.11.2015

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??