12.05.2016 г., 10:12 ч.

Нека! 

  Поезия » Друга
339 0 3

Нека пропада в свлачище!
(И без това е от Варна!)
Като яхта в затлачено
нека спре, щом не вярва!

Нека счупи кормилото
на семейното щастие!
Нека! Щом не ми вярва, че 
за всичко си плащаме!

Аз я предупредих, нали?
"Спри се, жено, не тръгвай!"
"Любовта е до време" и
"Стъпвай на нещо твърдо!"

Но жените над тридесет
същи морски сирени са -
от любов чупят кораби
и потапят вселени.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??