26.07.2017 г., 13:46 ч.

Нека 

  Поезия » Бели стихове
804 0 4

Погледни ме, прозри ме,
аз съм ти и ти си аз.
Вечното зове ни в безкрайността,
близо сме, нали? Топло е, нали?

Две сърца в едно са слети,

заедно да бъдат са призвани.

Усещаш  нали?
Красотата усети, живот в мен вдъхни.

Заедно това сме ние сила, мощ и дух.

Нека полетим към небето синьо,

нека в облаците да се реем.

Нека в морето потопим се, студено е нали,

но не ще го усетиш с мен, уви.

Нека в тревата да играем, цветята да берем,

нека всичко заедно да правим.

Нека, нищо не ще ни раздели, нека.

Нека в  този мрачен свят да оцелеем, нека.

© Белослава Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??