20.09.2019 г., 16:39 ч.

Нека 

  Поезия » Гражданска
456 1 0

                                                        

                                                    

                                                                 Нека !

 

                  / споделям и вярвам в тези няколко реда - най-важното в живота/

 

                          Нека почитаме и опазваме природата,
                          да търсим самото доброто у нас и около нас.
                          Да се радваме на създаденото от човешката ръка
                          и да обичаме близките,приятелите,България-
                          да се гордеем,че сме българи където и да сме
                          и да не причиняваме болка никому- хора и животни,
                          защото всяко живо същество се нуждае от любов !

© Даниела Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??