Sep 20, 2019, 4:39 PM

Нека 

  Poetry » Civilian
459 1 0

                                                        

                                                    

                                                                 Нека !

 

                  / споделям и вярвам в тези няколко реда - най-важното в живота/

 

                          Нека почитаме и опазваме природата,
                          да търсим самото доброто у нас и около нас.
                          Да се радваме на създаденото от човешката ръка
                          и да обичаме близките,приятелите,България-
                          да се гордеем,че сме българи където и да сме
                          и да не причиняваме болка никому- хора и животни,
                          защото всяко живо същество се нуждае от любов !

© Даниела Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??