22.01.2017 г., 11:54 ч.

Нека бъде светлина 

  Поезия » Любовна
413 0 0

Настана вечер, мрачна и самотна. 

И пак някъде в гърлото ми тежиш.

Ароматът ти все още усещам

и гласът ти го чувам, заглъхнал в далечината 

"Обичам те" как крещиш

 

И настана мрак в проклетата ми душа

и спомени я обземат.

В мрака непрогледен виждам светлина. 

... Очите ти блестят.

 

И настана самота – прокълната,

бездънна. Тъй далеч си уж.

И тъй далеч, уви.

 

Тежиш ми, любов, а отдавна аз от теб се отказах.

Тежиш ми, в гърлото заседнал.

Добре е, че се съмна!

 

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??