12.10.2008 г., 18:41 ч.

Нека бъдем 

  Поезия » Любовна
610 0 2

 

Нека тук и сега да живеем – 
не след седмица, нито след ден – 
в този миг аз и ти да се слеем,
да съм с тебе, ти да си с мен!

Нека слънце с лъчите погали
двете наши големи сърца,
нека после нощта да запали
във прозореца тъжна луна!

Нека дъжд като чакана ласка
ни обгърне със нежна ръка
и измие страха и вината!
Нека бъдем с теб – тук и сега!


© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??