2.09.2007 г., 13:03 ч.

Нека да е лято! 

  Поезия
600 0 7
Нека да е лято!
И на шест да е камината!
Колко е богато...
Слънчице!
Акумулираме за зимата.
На "помпи" презареждане -
с елементите, витамините,
минералите.
А после през снега и халите,
без пренареждане
ще будим чувствата
заспалите...

"...не наранявай бедно ми сърце"

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??