27.03.2019 г., 16:35 ч.

Нека е щастлива 

  Поезия » За деца
449 0 1

Нека е щастлива

 

В деня на Благовещение

внучка се роди...

Отвориха клепачи

две слънчеви очи.

 

Като езера сини...

в ден благословен.

Сега празнува...

десети рожден ден.

 

Госпожица е малка,

суетна и красива.

Палава и умна...

нека е щастлива.

 

Как исках само...

за миг да я зърна.

Радостта от този ден

и аз да прегърна.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нека!!!
    А финалът казва толкова много!
    Хареса ми, много обич има тук!
Предложения
: ??:??