17.01.2010 г., 16:50 ч.

Нека има те, живот 

  Поезия » Философска
765 0 28
Усещал ли си   светлината   в мрачен ден?   Докосвала ли те е топлината   в мразовита нощ? Избърсвал ли ти е сълзата някой   с усмивка,   с топла дума   в ден обикновен? Подавал ли ти е   ръката си   приятел,   когато паднал си и мислиш,   че животът спрял е в тоз момент?   Живял ли си   за друг с   молбата   да се спаси   от болката   и самотата?   И би ли дал   от залъка на   собствения си  живот, за да спасиш,   дариш   надежда   и любов?   Тогава ти и той,   добре дошли сте на Земята...   И нека... има те, живот!

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??