16.11.2010 г., 14:27 ч.

Нека летим! 

  Поезия » Любовна
607 0 4

 

 

Все още туптиш в мен, моя любов.

Все още те вдишвам...

 

Заспиваме усмихнати,

сгушени един в друг

и горим както никога досега...

Падат звезди около нас

и сбъдваме мечтите си.

Сливаме нашите тела...

 

Все още туптиш в мен, моя любов.

Все още те вдишвам...

 

Пеперуди с по едно крило сме

и хванати за ръце, политаме.

Обагрени в пъстри цветове,

се издигаме над облаците

и поглеждаме от високо.

За нас има различни светове...

 

Все още туптиш в мен, моя любов.

Все още те вдишвам...

 

Танцуваме заедно с вятъра,

носим се леки, хармонични.

Не казвай нищо, нека помълчим.

Всичко е едно многоточие,

казващо повече от думите.

Моя любов, нека, нека летим...

 

Все още туптиш в мен, моя любов.

Все още те вдишвам...

 

Все още и завинаги!

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??