Нека любовта...
(Посветено)
Нека любовта ви бъде
силна, смела, несломима
и на бял кон да ви понесе
към страната на любовта...
Нека любовта ви бъде
красива и нежна, страстна
като тази роза, направена,
от дъждовни капки и сълзи...
и нека ви гали с уханието си,
всяка вечер и всяка сутрин...
Нека любовта ви бъде
невинна и бяла както
в първия миг, първата нощ
и белите гълъби винаги
да ви показват пътя на любовта,
в пътеката на живота
и нека полетите към безкрая...!
© Лили Вълчева Всички права запазени