Sep 6, 2016, 2:00 AM

Нека любовта... 

  Poetry » Love
308 1 7

Нека любовта...

(Посветено)

 

Нека любовта ви бъде

силна, смела, несломима

и на бял кон да ви понесе

към страната на любовта...

 

Нека любовта ви бъде

красива и нежна, страстна

като тази роза, направена,

от дъждовни капки и сълзи...

и нека ви гали с уханието си,

всяка вечер и всяка сутрин...

 

Нека любовта ви бъде

невинна и бяла както

в първия миг, първата нощ

и белите гълъби винаги

да ви показват пътя на любовта,

в пътеката на живота

и нека полетите към безкрая...!

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??