23.05.2018 г., 0:11 ч.

Нека с теб да си направим Космос 

  Поезия » Любовна
334 2 2

Нека с теб да си направим Космос...

Толкова примамливо звучи!

Звезден прах дошъл ни е на гости

и е тъй затрогващо лъчист!

 

Той изгражда теб и твойте вени.

Дава пулс на моето сърце.

Някак сериозно и нетленно

виждам Господ в твоето лице.

 

Хайде с теб да си направим Космос!

В него – да е вечна любовта,

да е толкова безкрайно проста...

Бедна откъм грим и суета!

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??