25.10.2007 г., 10:00 ч.

Нека се насладим... 

  Поезия » Любовна
781 0 3
Казваш ми, че да свикна трябва,
защото някой ден от теб ще се откъсна.
Нужно ли е да те загубя, още преди
любовта да преживея.
Думите ти палят въглени във мене
и боли...
А аз не искам от мен да си отидеш
и някой ден да си просто спомен,
бледа магия, погубена във време старо.
Аз не искам!
Сега те имам, сега ме имаш...
Нека се насладим...

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??