23.12.2016 г., 12:26 ч.

Нека се счупи нощта... 

  Поезия » Любовна, Еротична
660 3 7

Нека се счупи нощта...

 

Нека се счупи нощта, ако така трябва,

не ни интересува, после идва сутринта,

а любовта ни е тук и отвъд хоризонта...

и слънцето не ни пречи да се обичаме...

 

А, ако се счупи, все ще измислим нещо,

което ще ни позволи да продължим танца си,

без сцена, без антракт, без пречки и предразсъдъци 

и без дрехите ни да се разсърдят, че са сгънати...

 

Прегърни ме, както никога и да танцуваме,

без радио, следвайки стъпките на сърцето,

говори ми без да можеш да ми кажеш нищо

и нека се насладим на тази мелодия...любов...

 

И нека само ние си знаем, че това туптене

няма да се успокои, дори след вечността...

И нека само ние си знаем, че слънцето не

пречи на движенията ни, обвити и от луната...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??