11.01.2013 г., 18:24 ч.

Нека слънце ни завиди 

  Поезия » Любовна
411 0 2

Във всичките ти ъгли на душата

не съм надничал аз нарочно.

Че всичките си имат свои тайни...

Да бъркам там си е порочна.

 

За да забравиш тайната в душата,

на път широк ще се отправим.

По него днес ще тръгнеме свободни -

със страховете да се справим.

 

Сърцата ни на воля ще се любят

и никой няма да ни види.

Душите под небе ще се прегърнат,

а слънцето ще ни завиди!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??