24.09.2007 г., 9:33 ч.

Нека те усетя 

  Поезия
678 0 1
Капките дъжд умират  върху устните ми,
които толкова мечтаят да бъдат целувани,
мъглата се врязва в плътта ми нежна,
тя бленува да бъде докосвана...

Косите ми са разпиляни небрежно,
те желаят да бъдат галени,
ръцете ми от студ умират,
молят се да бъдат стоплени...

Цялото ми същество те желае!
Ще издъхна,
ела и помогни ми...
нека те усетя...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??