5.08.2012 г., 19:26 ч.

Нека трупаме още 

  Поезия » Друга
593 0 0

Да трупаме вещи, нека трупаме още!

Дали са ваш'те или наш'те -

значение няма никакво! 

Да трупаме още кости и мощи, 

да трупаме тонове, но от тях какво?

Нещо можело некогиш да се ползва. 

Нека трупаме, влачим и да търсим полза

в килери, кашони, шкафове и сандъци - 

пълни с какви ли не човешки боклуци, 

които там седят и чакат употреба.

Нека трупаме още, че с тях да ни погребат.

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??