18.03.2023 г., 20:16 ч.

Нека в хармония се слеем ние! 

  Поезия » Любовна
198 0 0

Нека в хармония се слеем ние,

нашите души да облагородим,

зло далеч да бяга, да се крие,

с нежността да се преродим!

 

Ти си тъй добра и мила,

ободри сърцето мое,

от тъга ме бе спасила

и отново съм спокоен!

 

Тиха радост, топлота

поне за миг ми дай,

колко хубав е света,

ти за мен си рай!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??