9.06.2009 г., 19:13 ч.

Неканен страх... 

  Поезия
549 0 9

Неканен страх

в нечакания мрак

на мислите

безшумно се промъква

в чувствата,

заспали сладко

в пелените на мечтата...

 

И хваща здраво

с ръцете си-съмнения

юздите на Съня

и го повежда

без да пита

и без да знае накъде -

нанякъде...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??