16.11.2007 г., 9:21 ч.

Нелогично... 

  Поезия » Любовна
892 0 14
 

                                                  Нелогично...

 

 

                                 Нелогично разчитах съня си...

 

                                 Нелогично разкроявах мечтите...

 

                                 Нелогично взривих мисълта си...

 

                                 Нелогично се влюбих във тебе...

 

                                 Нелогично отхвърлих страха си...

 

                                 Нелогично изстрадах проблемите...

 

                                 Нелогично... Но защо ми е логика,

 

                                 щом приветствам промените?...

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??