30.10.2010 г., 18:11 ч.

Неми 

  Поезия » Пейзажна
819 0 18



Дърветата

пак онемяха

без своите думи-листа,

с които

мечтателно-нежно шептят.

Сега,

само мълчат

и с пръсти

се мъчат да стигнат небето.

А там,

вятър

от сиви къдели

ледени струи преде -

с тях зимата

снежни завивки

ще изтъче.

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??