5.11.2008 г., 9:55 ч.

Ненарисувано 

  Поезия » Любовна
519 0 7
Сребролика нощ... Луна...
В тишината пукот на камина...
Нежно сливане на две тела,
свързани и с... нишка невидима.

Полунощните желания горят,
изкушава чувството магично.
Там, където две сърца броят,
и души се търсят непривично.

И сълзи, от нежност полудели,
бързат да се слеят, диво тичат.
И не знаят в своите предели
колко истински жадуват и обичат.

Те от вярата ни огъня са взели...
и вода от извори вълшебни.
В свят на съвършенство са въвели
сетивата ни, чрез любовта потребни.

31.10-03.11.2008г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??