22.07.2009 г., 18:03 ч.

Ненавиждам! 

  Поезия » Философска
623 0 2

Ненавиждам този свят бездарен,

ненавиждам тези улици и къщи,

ненавиждам хората, живота,

всичко е така противно и несъщо!

Бягам разгневено

и се боря със живота безпощаден,

вече силите ми се изчерпват

от мъчителното време, от борбата със живота!

Падам и се примирявам,

хората минават покрай мене

и дори не се обръщат!

По лицата им чета омраза, безразличие и мъка!

 

© Албена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Албена, ти си млада и красива,Този песимизъм не ти отива.
    Отърси се от него момиче! Поздрави!
  • не се примирявай! вдигни глава- живота е борба!
Предложения
: ??:??