10.12.2013 г., 22:35 ч.

Необичан 

  Поезия » Любовна
682 1 14

Необичан


 

 

Нямам много какво да ти дам - 

обичта ми е адски себична.

По-горчива от тъжен роман,

от героите по-неприлична.

 

Не прегръщам. Не ставам в зори.

Ти на мен ще направиш закуска.

Топло мляко не пия, дори

захарта във кафето пропускам.

 

После тръгвам си. Просто така.

Аз не съм и не ще бъда твоя.

Не протягай към мене ръка

и не чакай с цветя на завоя.

 

Нямам нищо какво да ти дам.

Любовта ми е адски себична.

По-добре да си някъде сам,

от това да си с мен. Необичан.

 

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??