2.12.2020 г., 12:37 ч.

Необятна любов 

  Поезия » Любовна
317 0 0

Във вселената на необятната любов живея.

И от всички на света само за една единствена жена живея.

Ти си във вселената една, на която мога смело да и кажа,

че ще я обичам чак до края на света.

 

Във живота могат да се случат много хубави неща,

но не си ли ти във моя няма смисъл да го изживея щом не мога аз със теб любовта да споделя.

Само заради една любов си заслужава да живееш на света.

Но разбери че истинска ще трябва да е тя, защото аз със моята към теб всичко мога да простя.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??