14.01.2008 г., 11:33 ч.

Необятните красоти на обичта ти 

  Поезия » Любовна
643 0 9

Златна нижка от любов,

заплетена в перлена наслада.

За нея дали си ти готов?

Кажи и ще ти дам обичта голяма.

 

 

Сребърно пламъце в звън,

с огнено червен портрет,

влюбва се в магията на сън

и готово за нея върви напред.

 

 

Морско камъче с милувки,

идва и дарява ти целувки.

Изгладено от всеки ъгъл,

вярващо, че не си го лъгал.

 

 

Необятните красоти на обичта ти,

целуващи мислено тъгата.

Отдадени на радостта ти,

отречени от стъпките ти към тъгата.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??