29.12.2010 г., 15:57 ч.

Неочаквана любов (на съпругата ми) 

  Поезия » Любовна
721 0 1

Неочаквана любов

(на съпругата ми)

Познах те по дух,
усетих душата
и в тялото вперен,
гласа ти дочух
и бе ти самата
и бях аз намерен,
останал по дух,
нескрил си душата
и в тяло наперен,
гласа си дочух,
че ти си жената
и ще съм верен...

18. 12. 2010 г.

Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??