30.01.2014 г., 18:04 ч.

Неотложно 

  Поезия
393 0 0

 

                                      

                                                          НЕОТЛОЖНО

 

                                 Един мъж гони една жена, докато тя го хване. 
                                                                                                 Жак Тати

 

                                             Две чаши – близко разстояние.

                                             Непохватно обяснение.

                                             Очите търсят подаяние.

                                             Изместен поглед. Отегчение.

 

                                             Неубедителни мотиви.

                                             Без никакъв претекст.

                                             Изгубена алтернатива.

                                             Създаване на нов контекст.

 

                                             Сред цветните семафори

                                             питам се сега: - „Защо ми си?”

                                             Събирачи на метафори,

                                             нощта е пълна с компромиси!!!


                                                           blog.bg   vaesoli

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??