НЕОТЛОЖНО
Един мъж гони една жена, докато тя го хване.
Жак Тати
Две чаши – близко разстояние.
Непохватно обяснение.
Очите търсят подаяние.
Изместен поглед. Отегчение.
Неубедителни мотиви.
Без никакъв претекст.
Изгубена алтернатива.
Създаване на нов контекст.
Сред цветните семафори
питам се сега: - „Защо ми си?”
Събирачи на метафори,
нощта е пълна с компромиси!!!
blog.bg vaesoli
© Иван Иванов All rights reserved.