16.08.2014 г., 20:50 ч.

Неозаглавена любов 

  Поезия » Любовна
659 1 4

Погледни ме, на дявол ли приличам?
Способна съм само да обичам!
Погледни ме, зло ли ще ти причиня?
Не мога дори в мисълта си да раня!
 

Виж ме, още ли да чакам?
Любовта си всеки ден отлагам.
Виж ме, още ли да страдам?
Не разбираш ли, че се разпадам?!
 

Пожелай ме, точно както вчера.
Или това за тебе е безсмислена афера?
Пожелай ме, от гордостта се откажи.
Колко още трябва да боли?

© Аделина Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??