26.05.2013 г., 11:38 ч.  

Непобедим 

  Поезия » Гражданска
420 0 0

Непобедим



И така, със душа извисена,
с ясен поглед напред устремен,
не отпускам глава уморена,
не допускам да падна във плен -

плен на горест, метежи и злоби,
на коварства, двулики със нож,
над фалшиви приятели, сноби -
не забравям, че грейва след нощ.

"Нека вият и вълци, чакали!" -
надвисени над мен за курбан.
Ще надмогвам и лютите рани,
моят дух е войник в тази бран!

А светът се събира във Фокус
и съглеждам дъги през мъгли,
много нежност и много жестокост
в този свят съзидан с мечти.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??