27.09.2020 г., 21:38 ч.

Непокорна жена 

  Поезия » Друга
306 0 0

Аз съм силна, непокорна жена,

пред никой не скланям глава.

Моето желание е моето верую,

щом трябва мога да бъда и зла.

 

Нищо, че изглеждам безсилна,

силата е в моето сърце.

То ми дава стимул и надежда,

любов и чувства се вплитат в мен като въже.

 

Душата ми е твърда кат стомана,

да се заяждаш с мен не е добре.

За миг минавам във отбрана,

а на тебе ще ти стане много зле.

 

От силните жени съм! Не прощавам!

Към предателите си съм безпощадна.

Зарязвам ги дори да просят милост,

не прощавам за постъпката им гадна.

 

Не падам духом, не прося милост никога,

вратата в миг намирам и излизам.

Гордостта подхранва ми надеждата,

нежелана при никого не влизам.

© Йорданка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??