7.09.2008 г., 11:53 ч.

Непорочен ли 

  Поезия » Философска
605 0 11

Ще дойдеш.
Може би.
Ще се решиш.
Надявам се.
Ще пием по едно,
на екс
и после ще говорим,
казваш.
Но едва ли.
Ще търсиш себе си у мен,
а дали изобщо си се губил?!
Надали?
Ще се събудиш,
след съня, почти.
Ще ме целунеш.

Не горчи ли?
Но... едва ли?
Ще ровиш мислите.
Успя ли?
Да се откриеш?
Там, където уж си бил.
Пак ли се загуби?!
Оцеля ли?
Защото трябваше
да тръгнеш
напосоки.
А така ли?
Сега ще се завърнеш
непорочен?!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??