Sep 7, 2008, 11:53 AM

Непорочен ли 

  Poetry » Phylosophy
604 0 11

Ще дойдеш.
Може би.
Ще се решиш.
Надявам се.
Ще пием по едно,
на екс
и после ще говорим,
казваш.
Но едва ли.
Ще търсиш себе си у мен,
а дали изобщо си се губил?!
Надали?
Ще се събудиш,
след съня, почти.
Ще ме целунеш.

Не горчи ли?
Но... едва ли?
Ще ровиш мислите.
Успя ли?
Да се откриеш?
Там, където уж си бил.
Пак ли се загуби?!
Оцеля ли?
Защото трябваше
да тръгнеш
напосоки.
А така ли?
Сега ще се завърнеш
непорочен?!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??