9.05.2008 г., 10:02 ч.

Непосветено 

  Поезия
924 0 6

Казвала ли съм ти някога,

в онзи ден, когато бяхме заедно -

как не посмях да те докосна?

Помниш ли... Исках. Безумно.

Всепоглъщащо. Страстно.

Неудържимо. Всячески.

Бях като закована.

Усещах само полъха на вятъра

в косите си

и пулса... там вляво...

усещах страх...

Казвала ли съм ти някога,

в онзи ден как не посмях да те поискам?

Исках. Безумно.

Всепоглъщащо. Страстно.

Неудържимо. Всячески.

Казвала ли съм ти някога,

в онзи ден как не посмях да те нацелувам?

Исках. Навсякъде.

Безумно. Неудържимо.

Казвала ли съм ти...

как ме беше Страх да те Обичам?

Исках. Не. Не съм ти казвала.

Няма. Остава си на лист хартия.

... Обичам. Не обичаш. Обичаш. Не обичам.

© Миленита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??